Impressies

Persoonlijk contact

showroom

Snelle handel? Daar geloven wij niet in!
Wij vinden een goede relatie met onze klanten erg belangrijk. In onze showroom vind je geen opdringerige verkopers met gladde praatjes, maar adviseurs met persoonlijke aandacht en een onderbouwd advies. Wij nemen de tijd om de apparatuur haarfijn op de wensen van onze klanten afstemmen. Op deze manier komen we tot het beste resultaat en daar hebben onze klanten dag in, dag uit plezier van.

Echt alleen maar top apparatuur
Als vanzelfsprekend vind je in onze showroom in Beesd de mooiste A-merk apparatuur. Hierbij kun je denken aan merken, zoals Philips, Samsung, Sony, LG, Loewe, Marantz, Denon, JBL, SONOS, Heos en Pioneer. We hebben onze showroom met zorg ingericht, zodat je echt kunt ervaren hoe de apparatuur in je huiskamer staat.

Wakkermans aan huis
De aanschaf van een televisie of een nieuwe geluidsinstallatie is geen alledaagse bezigheid voor onze klanten. Gelukkig voor ons wel! Wij delen onze kennis ook graag bij onze klanten thuis, zodat we de situatie ter plaatse goed kunnen beoordelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat we alle apparatuur haarfijn kunnen afstemmen op de ruimte waar het in komt te staan.