Over Wakkermans

Wij zijn zes dagen in de week voor u bereikbaar.

Een begrip in de regio

Wakkermans staat al meer dan 80 jaar garant voor de beste beeld en geluid beleving in welke ruimte dan ook. Vanuit onze showroom in Beesd adviseren onze gedreven specialisten talloze klanten over de topkwaliteit apparatuur die bij ons te vinden is. Wij geloven niet in snelle handel, maar wel in een goede relatie met onze klanten. Daarom vind je bij ons geen opdringerige verkopers. Onze specialisten geven je persoonlijke aandacht en delen hun kennis in de vorm van goed advies: niet alleen in de winkel, maar desgewenst ook bij je thuis.

Assortiment
Bij ons vind je als vanzelfsprekend de mooiste A-merk apparatuur. Hierbij kun je denken aan merken, zoals Philips, Samsung, Sony, LG, Loewe, Panasonic, Sonoro en SONOS. Daarnaast bieden wij ook het premium merk Loewe aan. Wij schromen niet om je kennis te laten maken met de apparatuur. Onze specialisten zijn pas tevreden wanneer we een perfect op elkaar afgestemde oplossing aan kunnen bieden.

Installatie
Al onze apparatuur is uit voorraad leverbaar en kunnen wij bij je thuisbezorgen. Uiteraard kunnen onze vakbekwame installateurs de apparatuur bij je thuis komen installeren, zodat je zo snel mogelijk en zo goed mogelijk alles uit de apparatuur kunt halen. De perfecte afstemming van de apparatuur op elkaar is namelijk bepalend voor het beste resultaat. Onze installateurs vertrekken pas als alles 100% naar behoren werkt.

Garantie & reparatie
Op de meeste apparatuur wordt vanuit de fabrikant een garantie van 2 jaar gegeven. Je gaat er natuurlijk niet vanuit dat er iets kapot gaat, maar mocht dit gebeuren dan krijg je van ons bijvoorbeeld een leentelevisie. Dit geldt ook wanneer het apparaat kapot gaat buiten de garantie termijn en wij de reparatie voor je uit moeten voeren. Wij garanderen een snelle afhandeling en schérpe reparatietarieven voor apparatuur dat bij ons is aangeschaft.

De mensen van Wakkermans

Graag stellen wij je voor aan het team van Wakkermans Beeld & Geluid.